Werking

Samenwerken aan een gezamenlijk doel!

We zijn zover: Peoplesprojects bestaat 10 jaar. Het sociale project hartziekte vzw groeide uit tot de volwaardige VZW Peoplesprojects binnen de Non-Profit sector! Tien jaar geleden was het speelveld heel anders. We waren een beetje voor op onze tijd. Het ESF project dat van start is gegaan in 2010 is momenteel zeer actueel. Je kan het nog steeds volgen op de website "een hart voor werk". Nu gaat het allemaal wat sneller, maar daarom niet gemakkelijker. De steeds veranderende wetgeving maakt het voor tewerkstelling of “werk op maat” niet eenvoudiger.

Peoplesprojects, opgericht in 2007, is een Kempische organisatie.

Dagelijks staat een gedreven team van 4 medewerkers klaar om opdrachten van onze klanten professioneel uit te voeren met aandacht voor onze sociale doelstellingen. Dit zowel voor bedrijven als voor overheden.

Vanuit onze uitvalsbasis parklaan 22 te turnhout verzorgen wij een divers aanbod van diensten en werkzaamheden. Dit alles met het oog op tewerkstelling.

Onze afdeling ICT realiseert projecten van groot tot klein. Dit vooral binnen het Onderwijs. Van het plaatsen en installeren van servers en netwerken van scholen tot het plaatsen van computers en digitale borden. Ook kunnen wij het periodieke onderhoud van uw ICT-park verzorgen zodat alles vlot verloopt.

Onder onze koepel zijn verschillende organisaties gevestigd, zij hebben een leuk sociaal en ruimdenkend onderdak gevonden. Van kunstschilders tot boetseren, van gitaar tot kantklossen, van fotografie tot het maken van decors.... Bijna alles is mogelijk!

Dit doen wij al jaren naar tevredenheid van vele trouwe klanten.

ESF

Vlaamse Overheid

Prov. Antwerpen

KBS

Maak een afspraak

Parklaan 22 Bus 9,
2300 Turnhout

Get Direction
Contact

Tel: +(32) 14 728656
Mobile: +(32) 498156051

Email: pbols(at)peoplesprojects.be
Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak

Zondag gesloten :)