Organisatie

Peoplesprojects - pilootproject tewerkstelling

Er zijn in Vlaanderen heel wat mensen die niet werken, moeilijk aansluiting vinden op de arbeidsmarkt en op zoek zijn naar een job. Hiervoor worden verschillende tewerkstellingsprogramma’s uitgewerkt. Peoplesprojects heeft deze ervaring foor het opstarten en het succesvol uitgevoerde ESF-Project “een hart voor werk”. We zijn actief binnen de Onderwijs / Non-Profit Sector.

Sample background

Beste bezoeker

Bestuur Peoplesprojects Paul Bols

Peoplesprojects is een Non-Profit organisatie. Hieronder drie belangrijke speerpunten voor onze organisatie op dit moment. 

1 PeoplesProjects ondersteunt scholen als sociaal project voor betere ICT-omgeving binnen het Basisonderwijs

Peoplesprojects als werkgever binnen de sociale economie, uit de niet-commerciële sector, heeft binnen dit kader een project opgezet. In ruil daarvoor krijgen we een (loon)subsidie. Op deze manier willen wij de werkgelegenheid bevorderen. ’Meer mensen aan het werk’ geldt immers als topprioriteit binnen de VZW Peoplesprojects.

2 Samenwerkingen binnen de kunstsector 

Het beschikbaar stellen van oefenruimtes voor muziek, kunst , film en fotografie is één van de mogelijkheden. Deze samenwerkingen zorgen voor een grote diversiteit.

3 Peoplesprojects start met Fotostudio22

Fotostudio22 is een organisatie die u helpt bij het organiseren van een fotografie evenement voor uw werknemers, fotoclub en professionals. Je merkt het meteen, geen enkele uitdaging is te groot voor Fotostudio22!

Voor Investeerders

Onthoud mij

Momenteel online

We hebben 285 gasten en geen leden online

Maak een afspraak

Parklaan 22 Bus 9,
2300 Turnhout

Get Direction
Contact

Tel: +(32) 14 728656
Mobile: +(32) 498156051

Email: pbols(at)peoplesprojects.be
Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak

Zondag gesloten :)