Organisatie

Peoplesprojects - pilootproject tewerkstelling

Er zijn in Vlaanderen heel wat mensen die niet werken, moeilijk aansluiting vinden op de arbeidsmarkt en op zoek zijn naar een job. Hiervoor worden verschillende tewerkstellingsprogramma’s uitgewerkt. Peoplesprojects heeft deze ervaring foor het opstarten en het succesvol uitgevoerde ESF-Project “een hart voor werk”.

Sample background

Beste bezoeker

Bestuur Peoplesprojects Paul Bols

De dienst Activering en Individuele tewerkstellingsmaatregelen en de dienst Sociale Economie en Duurzaam Ondernemen staan in voor het beheer en de opvolging.

PeoplesProjects ondersteunt scholen als sociaal project voor betere ICT-omgeving binnen het Basisonderwijs

Peoplesprojects als werkgever binnen de sociale economie, uit de niet-commerciële sector, heeft binnen dit kader een project opgezet. In ruil daarvoor krijgen we een (loon)subsidie. Op deze manier willen wij de werkgelegenheid bevorderen. ’Meer mensen aan het werk’ geldt immers als topprioriteit binnen de VZW Peoplesprojects.

Personen met een arbeidshandicap zijn de mensen die moeilijkheden hebben om deel te nemen aan het gewone arbeidsleven door een aangeboren of verworven beperking, door beperkingen bij het uitvoeren van activiteiten, en/of door persoonlijke en externe factoren. Uiterst kwetsbare personen zijn werkzoekenden die gedurende minstens 24 maanden geen betaalde beroepsarbeid hebben verricht om persoonlijke redenen die een deelname aan het arbeidsleven verhinderen.

Peoplesprojects advies!
Wil je als persoon binnen de “kansengroepen” snel werk vinden? Dan richt je best je pijlen op jobs die goed in de markt liggen. Er zijn heel wat functies waar altijd vraag naar is: de knelpuntberoepen.

Voor Investeerders

Momenteel online

We hebben 118 gasten en geen leden online

Maak een afspraak

Parklaan 22 Bus 9,
2300 Turnhout

Get Direction
Contact

Tel: +(32) 14 728656
Mobile: +(32) 498156051

Email: pbols(at)peoplesprojects.be
Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak

Zondag gesloten :)