Peoplesprojects nieuws

Blijf op de hoogte van ons Project!

Adobe is één van de grootste softwaremakers op het gebied van digitale creatieve communicatie. Maar bij het grote publiek is Adobe beter bekend met het programma Photoshop. Daarnaast kennen veel mensen Adobe van het gratis programma Adobe Reader of Adobe Flashplayer.

In de creatieve sector, maar in toenemende mate ook in de gewone bedrijfsomgeving, zijn de volgende pakketten bekend: Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Adobe Acrobat Pro, Adobe Dreamweaver, Adobe Flash, Adobe Premiere Pro en Adobe After Effects.

Peoplesprojects - Adobe Partner

Peoplesprojects is officieel wederverkoper van Adobe producten voor het onderwijs en de Non-Profit sector. De producten zijn dikwijls betiteld als ‘kostbaar’, maar een eerlijke analyse van ontwikkelingskosten, voorfinanciering en risico’s laat al gauw zien dat ze wel kostbaar maar niet ‘te duur’ zijn. Ingewijden in de software-industrie weten dat. Het vraagt grote buffers van een bedrijf om goede software te ontwikkelen en te ondersteunen. Adobe bewijst al enkele decennia in staat te zijn om klantvriendelijk te blijven, topproducten voor redelijke tarieven aan te bieden en grote ontwikkelingen mogelijk te maken, zowel creatief als technisch. Om deze redenen bevelen we Adobe-software aan voor veelvoorkomende grafische bewerkingen, publiceerwerk, webdesign, audio en videobewerking, documentbeheer, animeerwerk en interactie. Peoplesprojects is gespecialiseerd in verkoop van Adobe volumelicenties aan scholen en non-profit organisaties.

Adobe vindt steeds vlotter de weg naar ons onderwijs. Hierdoor is de software quasi onmisbaar geworden voor heel wat scholen. Door ons Education partnership zijn we erin geslaagd om aan de beste prijzen een zeer mooi voorstel uit te werken voor scholen.

Maak een afspraak

Parklaan 22 Bus 9,
2300 Turnhout

Get Direction
Contact

Tel: +(32) 14 728656
Mobile: +(32) 498156051

Email: pbols(at)peoplesprojects.be
Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak

Zondag gesloten :)