Informatie

Doelstelling Peoplesprojects

Peoplesprojects is nog niet over gans Vlaanderen gekend door het onderwijs. Maar onze organisatie gaat zich toespitsen als onafhankelijk adviesorgaan voor scholengemeenschappen, instellingen en Non-Profit organisaties in Vlaanderen. Even belangrijk is de website www.ict-coordinator.be die we constant verbeteren.

Maar het is een logische verhaal aangezien heel wat onderwijsinstellingen nauwe banden hebben met lokale besturen. Maar het grootste obstakel is het grote verschil in budgetten voor de optimalisatie van ICT in het onderwijs. Men houd in vele gevallen geen rekening met wat men nodig heeft, wat belangrijk is, en welke software er gebruikt wordt.

Wij hebben oog voor alles wat er leeft rond ICT in de school. Denk maar aan de zorg voor kwaliteit, Informatieveiligheid voor scholen (GDPR), leerlingvolgsystemen, goed management, infrastructuur, archivering, Office 365, enz. en dit voor zowel de ICT-coördinator, de directie, de leerkracht of de leerling.

Het project zal getrokken worden door Benny Van Den Heuvel, onderwijsexpert vanuit zijn jarenlange ervaring als IT-specialist in het basisonderwijs. 

 

Maak een afspraak

Parklaan 22 Bus 9,
2300 Turnhout

Get Direction
Contact

Tel: +(32) 14 728656
Mobile: +(32) 498156051

Email: pbols(at)peoplesprojects.be
Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9.00 - 17.00
Zaterdag: op afspraak

Zondag gesloten :)